Deze website maakt gebruik van cookies Meer info? Verberg deze melding
CSU Logo

CSU Security overgenomen door Facilicom Services Groep

CSU heeft een overeenkomst getekend met Facilicom Services Groep voor de overname per 1 januari 2010 van de aandelen van CSU Security Services B.V., CSU Monitoring Services B.V., CSU Reception Services B.V. en CSU Intern B.V.

Uit een strategische heroriëntatie door de directie van CSU naar de toekomstige concurrentiepositie van CSU Security Services, bleek dat het verschil in schaalgrootte met de top van de markt op termijn te groot is. Omdat CSU ook voor de lange termijn de continuïteit voor zowel klanten als medewerkers wil waarborgen, is besloten een geschikte overnamekandidaat te zoeken. Belangrijkste voorwaarde hierbij was een goed sociaal plan. Facilicom Services Group voldoet aan de wens van de CSU-directie om zowel voor klanten als medewerkers continuïteit te garanderen.

Facilicom Services Group start dit voorjaar met het samenvoegen en volledig integreren van de beveiligingsactiviteiten in de Trigion-organisatie. De naam CSU Security Services verdwijnt na deze integratie. CSU focust zich als specialist op de verdere uitbouw van zijn schoonmaakactiviteiten.

Trigion is marktleider met ruim 7500 medewerkers en een jaaromzet van 330 miljoen euro. De organisatie staat bekend als een innovatief en kwalitatief beveiligingsbedrijf en goed werkgever. Bovendien hebben ze in het verleden aangetoond dat ze bij overnames de kwaliteit van de dienstverlening weten vast te houden (zie www.trigion.nl)